Boost het gebruik van Dialog

Samen bouwen aan jullie succes

Zorg ervoor dat medewerkers, leidinggevenden en beheerders het maximale uit zichzelf en Dialog halen. 

Medewerkers wegwijs maken

Maandelijks interactief webinar waardoor jullie Dialog niet hoeven te introduceren bij nieuwe medewerkers en leidinggevenden.

Live training voor beheerders

Voor nieuwe HR beheerders organiseren we ieder kwartaal een live sessie in Utrecht om Dialog te leren kennen én goed te beheren.

Ondersteuning en ontzorgen van HR

Een halfjaarlijkse APK met focus op de voor jullie belangrijke momenten. Daarnaast verzorgen we een jaarlijks HR Visie sessie.

Ondersteuning en ontzorging dankzij Boost Dialog

Je wilt het maximale uit je mensen halen om daarmee de doelen van de organisatie te realiseren. Het online platform van Dialog ondersteunt jullie daarin.

Natuurlijk ontdek je vervolgens in de praktijk wat goed gaat en wat nog beter kan. Dit vraagt om optimaliseren en continu verbeteren. Wij zijn er om jullie daarin te ondersteunen.

Daarnaast ontzorgen we jullie als er nieuwe medewerkers, leidinggevenden en beheerders starten. Zodat ook zij goed weten hoe het online platform van Dialog hen kan ondersteunen.

Webinar voor nieuwe medewerkers

Om het maximale uit de medewerker en ons platform te halen organiseren wij live-webinars. Hierin zien medewerkers met eigen ogen

Live training voor beheerders

Wij verzorgen elk kwartaal een live sessie in Utrecht voor nieuwe beheerders van HR.

APK met HR

Het doel is om continu het goede gesprek met elkaar te voeren. Dialog ondersteunt dit en daarvoor is het belangrijk dat het platform goed wordt gebruikt. 

We plannen daarom 2 keer per jaar een APK sessie met elkaar. We kijken dan naar de inrichting en het gebruik. En als het nodig is, voeren we daarna samen verbeteringen door.

Visie sessie met HR

We brengen samen jullie HR top 3 in beeld en sparren met elkaar over de trends in de markt. Uiteraard vertalen we dit direct door naar het online platform.

20% korting op alle trainingen

Het stimuleren van het goede gesprek vraagt iets van zowel medewerkers als leidinggevenden. 

Net als het stellen van doelen en het vragen en geven van feedback. 

Wij ondersteunen jullie met het online platform én met trainingen workshops. Hierop krijgen jullie 20% korting.

Ontdek Boost Dialog in 30 minuten met Stefan

Boost Dialog

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'